1

by Moriarty

/
1.
03:20
2.
02:35
3.
04:08
4.
5.
6.
7.
8.
03:58
9.
03:36
10.

about

Moriarty er en ny dansk rapgruppe bestående af Supardejen og Machacha. De har altid lavet musik sammen i forskellige konstellationer, helt tilbage til tiden før Helt Sikkert Crew og har altid gæstet hinandens udgivelser. De har endda udgivet en splitsidet vinyl med Supardejen numre på den ene side og Machacha numre på den anden. Men i 2016 følte de så endelig at tiden var inde til at lave et helt projekt sammen.
Hvorfor så navnet Moriarty? Ja, slår du op i en bog under superskurke, så bør den første der kommer frem være Moriarty. Musikken er inspireret af et superskurke univers. De gider ikke altid at være helten – the Good Guy er kedelig! Derfor Moriarty.

Supardejen er en legende indenfor dansk rap, både som en del af grupperne Sphaeren og Genganger, men især også for sit skelsættende album “Intelligens Uden Konsistens” og utallige gæstefeatures. I 2013 relancerede han sin solokarriere med albummet “King Kong“, der også havde Tue Track med på produktion og i 2015 udkom albummet “Retrorik”, der også fik leveret lydside fra DJ Noize.

Machacha er tidligere kendt som Mattæus og var en del af gruppen Takt & Tone og udgav i 2013 solo-albummet “Liv“, der bl.a. også indeholdt Danmarks største posecut “Gaffatape“. Han arbejder ligeledes på opfølgeren “Tigerblod“, der udkommer senere i 2016. Machacha er også en del af gruppen Dobbeltsyn med sangeren Nikolaj Grandjean.

Supardejen og Machacha er begge både producere og rappere og har både produceret egne projekter og leveret beats til et hav af danske rappere. Derfor er det også naturligt at de to står for al produktion på albummet, der også gæstes af få udvalgte gæster – Joe True, Stik Op Jakob og Davinci.

credits

released March 13, 2016

Produceret af Machacha og Supardejen

tags

license

all rights reserved

about

Idiotsikker Records Denmark

Dansk uafhængigt pladeselskab... Hjem for bl.a. Manus Nigra, Liud, Kejser A, Supardejen, Swab, marki snøre, Henrik Hass, Blodsport, Genganger, Bumsestilen m.fl.

contact / help

Contact Idiotsikker Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code