Blockbuster (GRATIS)

by Genganger

/
1.
2.
03:49
3.
4.
5.
05:39
6.
7.
05:50
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

about

GENGANGER er en hiphop-supergruppe bestående af de på papiret noget umage rappere MC Meller, Tyde T og SuparDejen – tre fortidslevn, hvis karrierer mange nok troede var lagt i graven. Men nu går drengene igen, samlet om deres fælles kærlighed til filmenes forunderlige univers, som de alle tre dyrker intenst.

Verden stiftede første gang bekendtskab med MC Meller ved DM i Dansk Rap 97. Han har siden fostret adskillige udgivelser som del af gruppen Mad Comix og som solokunstner, senest albummet "Blæksprutte" fra 2013. Har angiveligt Midtsjællands største filmsamling.

Med sine 41 år er Tyde T gruppens alderspræsident. Han har rappet siden 1988 i forskellige konstellationer, men fik sit gennembrud som medlem af Klart Dér!, der opnåede at blive Ugens Uundgåelige på P3 og spille på festivaler som Roskilde og Skanderborg. Tyde T udgav i 2011 soloalbummet "I skal alle sammen få kærligheden at føle". Arbejder som filmoversætter og -tekster.

SuparDejen er blandt dansk raps mest produktive personligheder. Siden sin debut i 1996 har han medvirket på et hav af plader og udgivet albums med crews som Sphaeren og Helt Sikkert og i sit eget navn. Hans seneste soloudspil, "King Kong" (2013), blev nomineret til en Gaffa-pris for Årets Danske Rap-udgivelse. Ud over at rappe får Dejen også tid til både at producere, scratche og spille spade i GENGANGER.

GENGANGERs konceptalbum "Blockbuster" er en hyldest til filmmediet i alle dets afskygninger. Hvert af albummets ti numre tager en filmgenre under kærlig behandling, fra horror til animation, fra western til science fiction. Al musikken er tillige skruet sammen af soundtracks, lydeffekter og filmcitater. På albummet gæsteoptræder Paulo, Stik Op Jakob, Machacha og DJ Jett.

Artworket er udført af kunstneren Lars Pank.

credits

released March 3, 2014

Rap: MC Meller, Tyde T & Supardejen
Gæster: Paulo, Stik Op Jakob, Machacha & DJ Jett
Produktion: Supardejen
indspilning og mix: Afd P
Master: Merry Tee (Anders Due Bøje)
Artwork: Lars Pank

tags

license

all rights reserved

about

Idiotsikker Records Denmark

Dansk uafhængigt pladeselskab... Hjem for bl.a. Manus Nigra, Liud, Kejser A, Supardejen, Swab, marki snøre, Henrik Hass, Blodsport, Genganger, Bumsestilen m.fl.

contact / help

Contact Idiotsikker Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code