Gråzone (GRATIS)

by Gråzone

/
 • Streaming + Download

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  CD version af EP'en i dejlig gatefold papcover designet af Peter Andersen.

  Er sådan set gratis, men Bandcamp vil ikke godkende en pris under 3,-.

  Includes unlimited streaming of Gråzone (GRATIS) via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  edition of 1000 

    30 DKK or more 

   

1.
2.
3.
4.
5.
03:28
6.
7.

about

Jeg har valgt navnet Gråzone.
Det kommer sig af det at være i midten af det hele. Ikke i midten for opmærksomhed men i midten af godt og ondt, rigtigt og forkert, undergrunden og den populære musikkultur.
Mine tekster er mest af alt ikke løgne, rå og fulde af fejl, for mit udtryk skal være det samme som min personlighed...ikke bearbejdet og fuldt ud autentisk. Min plade handler ikke om mit liv, men sådan som jeg ser det, og hvordan jeg ser folk omkring mig begå de samme fejl som jeg gjorde. Ar på min sjæl bliver til spyt på mikrofonen.

Jeg elsker rap-musik af hele mit hjerte, men jeg er sku ikke en rapper, jeg er en ildsjæl der udfører de mål jeg har sat mig i livet, uanset hvor mærkelige de måtte være. Jeg hører stort set alt dansk rap der bliver lavet, men den her gang ville jeg lave det selv. Ikke for kommerciel opmærksomhed, men bare for at fucking gøre det.
Så jeg får sikkert en masse sure gamle rappere på nakken over den her, men...modgang avler velstand.

Det er udgangspunktet. Vigtigst i hele processen har været at have det sjovt, og få en masse kompetente folk i studiet som medvirkende. Heriblandt ses: Jøden, Kejser A, Ham Den Lange, Thomas T, Sawyer, D-on, Michael Fynne, Tonni Flex, Henrik Hass, et pigekor og den legendariske tv-darling Bengt Burg på studie hygge nummeret "Lykkehjulet".

Det har været den vildeste tur at lave den her plade med min makker og producer Swab, og personligt har det fungeret som terapi for mig at komme i studiet når det har været hårde tider. Dette er det største jeg nogensinde har gjort for mig selv, jeg glæder mig bare til at høre hvad folk synes om min plade.

Det bedste

Gråzone

credits

released June 10, 2013

Producer: Swab (med undtagelse af "Stenslag", der er produceret af Elvis Freshly
Master: Emil Thomasen - ET Mastering
Artwork: Peter Andersen - FXK.dk

tags

license

all rights reserved

about

Idiotsikker Records Denmark

Dansk uafhængigt pladeselskab... Hjem for bl.a. Manus Nigra, Liud, Kejser A, Supardejen, Swab, marki snøre, Henrik Hass, Blodsport, Genganger, Bumsestilen m.fl.

contact / help

Contact Idiotsikker Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code