Mens vi venter​.​.​. (GRATIS)

by Bumsestilen

/
1.
2.
03:27
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Dette er en samling af nogle af de numre jeg har medvirket på gennem tiden. Synes jeg ville dele dem med jer der er interesseret. Så er der lidt at lytte på mens I venter på ”Ude af trit med flokken del.2”. Og i skal selvfølgelig have dem gratis som tak for jeres støtte gennem tiden. Og takken går ud til alle!
Fra dem der kommer og støtter vores shows, til de der køber vores plader, til dem der er glade for den musik vi laver. Men også tak til dem der føler de har spildt 3.46 min af deres liv fordi de har lyttet til et af vores numre! I har brugt tid på os. Tak!!
Nogle af numrene har I aldrig hørt før og andre er tidligere udgivede numre, fra fx mixtapes, kompilations eller andre projekter jeg har været med på.
Nogle af numrene er gode, andre mindre gode. Men de har alle det til fælles, at det er numre som jeg er glad for af den ene eller den anden grund. Numre der betyder noget for mig, numre der står for en bestemt tid. Numre jeg synes er blevet overset og burde have en ekstra chance. Og andre er bare dårlige, men jeg kan li’ dem alligevel på grund af gode minder og tider og de viser en historie om udviklingen i min rap.
Det er hovedsagligt punchline rap. Vil i høre mig I en dybere, mere eftertænksom og selvransagende version, så skal i lede på nogle af Bumsestilen udgivelserne Numrene kører over en tidsperiode tilbage fra demoer i ’99 og frem til starten af 2010.
Håber der er et nummer eller to I kan li’!!.. Og ja, hvis I ikke har hørt vores første officielle udgivelse ”Naturligvis” fra 2005, så er den også ude til gratis download her på siden og I kan selvfølgelig også vores udgivelse "Ude af trit med flokken del 1".
Vi ses derude!

De bedste hilsner
Thomas

credits

released September 28, 2010

tags

license

all rights reserved

about

Idiotsikker Records Denmark

Dansk uafhængigt pladeselskab... Hjem for bl.a. Manus Nigra, Liud, Kejser A, Supardejen, Swab, marki snøre, Henrik Hass, Blodsport, Genganger, Bumsestilen m.fl.

contact / help

Contact Idiotsikker Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code