Ude af trit med flokken

by Bumsestilen

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    60 DKK

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Dejlig gatefold digipac CD-version med inlaycard og nyt design lavet af Planet of Two Suns.

  Includes unlimited streaming of Ude af trit med flokken via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    100 DKK

   

 • Full Digital Discography

  Get all 35 Idiotsikker Records releases available on Bandcamp and save 90%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Gigantopithecus, Tigerblod, Still Care, Arbejdshænder, 1, Langt Ude (GRATIS), Færdig, Kaos Teorien (Gratis download), and 27 more. , and , .

    60.60 DKK or more (90% OFF)

   

1.
03:50
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

about

Siden Bumsestilen udgav første del af duologien ”Ude af trit med flokken del 1” i 2010 har der været gang i den for de tidligere vindere af DM i Rap. Det er blevet til spillejobs rundt i hele landet og de første bookinger til hhv. Nibe Festival og Danmarks Smukkeste Festival 2012 er allerede i hus.

Ude af trit med flokken er som før nævnt en duologi, hvor første del udkom eksklusivt på vinyl i 2010. Anden version kommer nu samtidig med den samlede CD-version, hvorpå der også er fire bonusnumre. Undervejs har numrene udviklet sig og der er kommet et mere elektronisk islæt på de nyeste numre, men stilarter som rock og reggae berøres også på albummet.

Bumsestilen er især kendt for fængende tekst-univers. Og på ”Ude af trit med flokken” viser frontmanden Thomas T, at gruppen favner bredt. Nogle af sangene er historiefortælling, andre er meget personlige sange. Noget er nærmest ovre i spoken word-genren - andre er om opgør med musikindustrien og politiske standpunkter og en del af numrene handler også om kærlighed på godt og ondt. Der er dog stadig masser af hård punchlinerap, der fejer benene væk under dig! Yderligere er sangeren Mathias Samsing, der også er en del af det anerkendte kor Vocal Line, nu blevet en fast del af Bumsestilen, hvilket også har været med til at sætte sit præg på alle de nye numre.

Modtagelsen af Bumsestilen, både live og på plade, har været yderst positiv. Det er blevet til anbefalinger fra alt fra MTV til M! og fornyligt har både P4 og P6 taget numrene fra albummet til sig ligesom P4 også har lagt førstesinglen ”Ugens Uundgåelige” til stream på DRs hjemmeside. For nyligt spillede de også en proppet intimkoncert i Aarhus, der blev streamet direkte på nettet og nu også er lagt til download.

Ude af trit med flokken gæstes kun af få udvalgte gæster. Den københavnske rapgruppe Sphaeren er inde over nummeret ”Overset, Undervurderet”, ligesom Supardejen derfra også medvirker på ”Lad det drop”. Reggaegruppen Kong Salami medvirker på ”Kammerater” og sidst men ikke mindst gæster den århusianske reggaelegende Pops Jabu ”Bakkens Dub”. Resten af tiden er det Thomas T og hans indlevende tekster og levering, der er i front.

Lydsiden bliver vanen tro produceret af Swab, som i mellemtiden også har produceret for diverse rappere samt remixet alt fra Pharfar til Postyr Project og Kill Screen Music. Udstyret med et udvalg af hans kære synthesizere, samplere og to pladespillere og en mixer bliver der krydret med cuts og små detaljer, der er med til at gøre det færdige produkt helt fantastisk.

credits

released November 21, 2011

Produceret af Swab
Masteret af Merry Tee
Cover af Planet Of Two Suns

tags

license

all rights reserved

about

Idiotsikker Records Denmark

Dansk uafhængigt pladeselskab... Hjem for bl.a. Manus Nigra, Liud, Kejser A, Supardejen, Swab, marki snøre, Henrik Hass, Blodsport, Genganger, Bumsestilen m.fl.

contact / help

Contact Idiotsikker Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code